Tirana-Online Deutschland



Me një design të ri, Tirana-Online Deutschland ju sjell informacione turistike, kulturore, historike apo gjeografike. Në këtë faqe do të gjeni pak histori mbi Tiranën, hotelet dhe restorantet kryesore në Tiranë, linjat ajrore Gjermani-Tirane, tekste muzike shqiptare, letërsi dhe humor shqiptar.
Ne mundohemi ta mbajmë këtë faqe me informacione të freskëta. Keto faqe mirëmbahen thjesht për arsye patriotike dhe neve nuk paguhemi per mirëmbajtjen e faqeve.
Megjithatë neve mirëpresim sugjerimet apo kritikat konstruktive të vizitorëve dhe jemi te hapur per çdo bashkëpunim tuajin. Nëse dëshironi që restoranti apo hoteli juaj në Tiranë të japë informacione në internet, mos ngurroni te na shkruani. Një reklamë e një hoteli ne faqen tonë, vlen mjaft më shumë sesa një reklamë në një gazete ne Shqipëri, pasi websiti ynë është dy-gjuhesh. Ky detaj i "vogel" e bën mjaft tërheqëse websitin tonë për klientelen e kombësise së huaj, të cilët jo rrallë kërkojnë adresa hotelesh apo të bëjnë rezervime në hotele në Tiranë nëpërmjet websitit tonë.
Gjithashtu jemi të hapur për çdo institucion në Tiranë që dëshiron të ketë një lidhje nga websiti yne.


Blini fjalorë dhe libra shqip tek Amazon. Amazon nuk kërkon pagesë poste për libra kur çmimi është më shumë se 20 EURO.

Bëjini të afërmve tuaj një surprisë duke porositur një dhuratë tek Amazon!